Efterlysning: Genkender du denne mobil-tyv?

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde en mand, der har stjålet mobiltelefoner for 80.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Moderne mobiltelefoner er værdifulde. Derfor var det også et betydeligt beløb, som en ukendt mand løb afsted med, da han mandag den 22. juli stjal 17 mobiltelefoner hos Expert i Nykøbing Sjælland.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der stjålet mobiltelefoner for ca. 80.000 kroner.

Politiet beder samtidig offentligheden om hjælp til at identificere den formodede indbrudstyv i klip-klapper, der er blevet filmet af overvågningskameraer.

Sneg sig ind af bagdør

Tyveriet fandt sted fra Expert klokken ca. 12.45, hvor manden via en ulåst bagdør kom ind i forretningen, der ligger Algade 10. Herfra gik han op på 1. sal, hvor han fandt mobiltelefonerne.

De 17 mobiltelefonerne er af mærkerne Samsung, Sony Xperia, HTC og iPhone. Telefonerne var i originale æsker.

Telefoner efterlyst

De stjålne mobiltelefoner er alle blevet efterlyste af politiet, som opfordrer personer, der måtte blive tilbudt en ”billig” telefon, til f.eks. at forlange at se en kvittering for det oprindelige køb af telefonen hos sælgeren. Afhængig af omstændighederne vil en køber af en ”billig”, stjålen telefon kunne straffes for hæleri.

Nærpolitiet i Nykøbing Sjælland vil gerne i kontakt med personer, der har oplysninger i sagen. De kan kontaktes på tlf. 4635 1448 eller via tlf. 1-1-4.