Efterlysning af tyve-par

Politiet mistænker et par for at stå bag ni indbrud i Odsherred i går. En 11-årig dreng overraskede tyvene, da han kom hjem under et af tyverierne. Politiet efterlyser en grøn Opel Astra stationcar med nummerplade YN 50 205. Den blev sidst set ved Asnæscentret i eftermiddag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Indbrudsgruppen under Midt- & Vestsjællands Politi er ivrige for at få fingre i et par, som tilsyneladende havde travlt mandag med at begå indbrud i løbet af dagen i går.

Hele ni steder var parret forbi og stjal primært fladskærme, playstations, spil og film, men også et enkelt jagtgevær. Flere af indbrudene blev begået på Åsevangsvej i Asnæs og Vestre Vig Bolbjergvej i Vig.

På Veddingevej i Fårevejle blev parret dog forstyrret af en 11-årig dreng, som kom hjem midt under tyveriet.

De blev set kørende i en grøn Opel Astra stationcar med nummerpladen YN 50 205. Hvis du ser bilen, vil politiet meget gerne høre fra dig så hurtigt som muligt. Den blev sidst set i dag ved 14.30-tiden ved Asnæscentret.

Føreren af bilen beskrives som: Mand, ca. 25 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, karseklippet mørkt hår og meget mørke øjenbryn. Han bar en sort eller mørkeblå sweater og sorte bukser.

Ved siden af ham sad en kvinde, ca. 25 år, 170 cm høj, lysebrunt hår, der var sat op i en hestehale. Hun havde en jakke på, hvor der var en pelskant på hætten.

Vicepolitikommissær Henning Olsen fra indbrudsgruppen beder om hjælp fra borgere, der kan have set parret. Man kan kontakte politiet på 114.