Efterlønner skrabede sig til gevinst - impulskøb gav 600.000 kroner på kontoen

Et ægtepar fra Odsherred kan nu se frem til en lidt sjovere pension. Konens skrabelod bød på stor gevinst.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er sjældent, at et impulskøb ender med ekstra penge på kontoen, men det gjorde det for en kvinde fra Odsherred tidligere på ugen.

Mandag lod hun sig nemlig friste til at købe et skrabelod, da hun stod ved kassen i SuperBrugsen i Vig. 

Planen var egentlig bare at hygge sig med en omgang bogstavjagt, som viste sig at indeholde mere end bare en hyggelig stund - for kvinden, der har valgt at være anonym, skrabede sig til 600.000 kroner.

- Jeg gik helt i panik, jo flere ord der kom frem på pladen, og jeg tænkte, at jeg måtte have skrabet noget forkert. Så jeg prøvede forfra og tjekkede alle ordene og bogstaverne, fortæller hun i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Kvinden fik også sin mand til at tjekke. Men det var først, da de kørte i SuperBrugsen og fik en medarbejder til at bekræfte, at de troede på det. De havde vundet 600.000 kroner på et skrabelod.

Lander på et tørt sted

De lidt mere end en halv million kroner ekstra luner fortæller ægteparret. Både mand og kone er nemlig gået på efterløn.

- Vi havde jo planlagt, hvad vi kunne tillade os rent økonomisk, nu hvor vi ikke arbejder mere, så det er dejligt at kunne gøre lidt mere af det, vi har lyst til, lyder det fra den ene del af det heldige ægtepar i pressemeddelelsen.

De nyslåede skrabelodsvindere har endnu ikke besluttet, hvad gevinsten skal bruges på. Men sandsynligvis noget, der kan forsøde tilværelsen som pensionister.