¨

Drømmedag for raske drenge - over 20 år gammel turnering skudt i gang

Der blev kæmpet hårdt på banerne i Nykøbing Sjælland.

Op mod 350 hold deltager i årets udgave af Sommerland Sjælland Drenge Cup. Først en masse fodbold og så en tur i forlystelsesparken.

Vejrmæssigt var det en blandet fornøjelse for de over 700 drenge fra hele Sjælland, der var taget til Sommerland Sjælland Drenge Cup.

Formiddagens fodboldturnering blev stort set spillet i tørvejr med glimt af solen. Men den efterfølgende tur i Sommerland Sjælland blev en våd fornøjelse. Det så dog ikke ud til at ødelægge dagen for de friske drenge i alderen fra U5 til U11.

Blandt deltagerne var U7-holdet fra Vipperød Boldklub, som TV2 ØST mødte mellem kampene ved Nykøbing Stadion.

Drengene fra Vipperød Boldklub er både vilde med fodbold og forlystelsesparker.

- Det er sjovt. Man kan vinde kampe, medaljer og pokaler. Og Sommerland Sjælland er også sjovt. Der er mange forskellige ting. En vild rutschebane, go-kart og radiobiler, fortæller drengene.

Turnering gennem 20 år

Arrangementet er et samarbejde mellem DBU, Nykøbing IF og Sommerland Sjælland. Turneringen har kørt i over 20 år.

- Det er jo virkelig lækkert, at vi gennem det her arrangement kan samle så mange. Det viser, at der stadig er interesse for bredden, og vi er glade for, at vi kan bidrage med sommerlandet og lave noget for dem, der ikke nødvendigvis går op i at være den bedste spiller på holdet, siger Kåre Dyvekær, direktør i Sommerland Sjælland.

Der var medaljer til alle deltagende hold.

Når de hårde fodboldkampe er spillet, tager deltagerne til præmieoverrækkelse i Sommerland Sjælland, hvor der er medaljer til alle. Derefter kan de fornøje sig med forlystelsesparkens mange tilbud, som også mange søskende og forældre benytter sig af.

Mange trodsede regnvejret

Regnvejret ødelagde heldigvis ikke dagen alt for meget.

- Det er selvfølgelig en dag, hvor man skal ud og nyde sommerlandet. Nogle springer den del over på grund af vejret, men mange trodser det, ser på opklaringen, der kommer, og hygger sig herude, lyder det fra en optimistisk Kåre Dyvekær.

Efter de hårde kampe på fodboldbanen, nød drengene nogle timer i Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland Drenge Cup spilles både lørdag den 15. og søndag den 16. juni. Pigernes turnering blev spillet i Kristi Himmelfartsferien. I alt deltager omkring 3300 piger og drenge ifølge Sommerland Sjælland.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App