¨

Dreng i gokart-ulykke

Foto: TV ØST

En teenagedreng blev søndag eftermiddag fragtet til Rigshospitalet, efter han var kørt galt i en gokart i Sommerland Sjælland.

Søndag eftermiddag ved 15-tiden kom en dreng galt af sted i Sommerland Sjælland, da han i gokart forsøgte sig med en risikabel overhaling. Drengen blev efterfølgende fragtet med lægehelikopter til Rigshospitalet, men er nu hjemme igen.

- Han er forslået, men slap alt i alt heldigt fra det. Han hviler nu derhjemme og har det efter omstændighederne godt, fortæller Sommerland Sjællands direktør Kåre Dyvekær til TV2 ØST.

Hændeligt uheld
Drengen, der ifølge direktøren er omkring 12-14 år, sad alene i sin vogn. Da han forsøger at overhale en to-personers go-kart, der netop havde forladt pitområdet, fejlvurderer han afstanden og kører ind i et dæk og ryger op i rattet. Efterfølgende klagede han over ondt i ryg og nakke.

Direktøren understreger, der var tale om et hændeligt uheld, men at forlystelsesparken tager episoden alvorligt.

- Vi kan aldrig gardere os helt mod hændelige uheld, men vi vil bestemt kigge på vores sikkerhedsforanstaltninger og se på, om vi på nogen måde kan lave forbedringer, siger Kåre Dyvekær.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App