¨

Donationer redder julen på plejecenter

Foto: TV ØST

Gavmilde medborgere har indsamlet flere tusinde kroner til de ældre på plejecentret Bakkegården, efter at en indbrudstyv er løbet med alle deres julegaver.

Denne jul ser ud til at overgå dem alle på plejecentret Bakkegården i Hørve. I går startede en gruppe omsorgsfulde borgere fra lokalområdet en indsamling til beboerne på plejehjemmet, efter at en indbrudstyv var løbet med alle deres julegaver. Siden er donationerne srømmet ind.

 

 - Da jeg var i banken ved 11-tiden, var der allerede kommet 7.100 kroner. Det er simpelthen imponerende, siger en glad centerleder, Mette Munch, som i dag var ude og købe nye julegaver til de ældre.

 

Søren With, Jeppe Hansen og Helge Fredslund står bag indsamlingen. De er målløse over den store opbakning fra lokalsamfundet.

 

 - Vi fik idéen om at lave en indsamling for at erstatte de julegaver, som blev stjålet fra de ældre. Og det må man sige, at befolkningen i den grad har støttet op om. Det er vi bare så stolte over, siger Helge Fredslund.

 

Næsten 800 mennesker har meldt sig ind i støttegruppen på Facebook og mange af dem har også doneret penge. Så det tegner altså til, at det alligevel bliver en rigtig glædelig jul for de ældre på Bakkegården.

02:29 Luk video

Du kan finde facebook-støttegruppen her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App