Dining Week i efterårsferien - god mad til en god pris

Efterårsferien er i fuld gang, og det betyder, at det tilbagevendende event Dining Week inviterer til 3-retters menu flere steder i regionen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tre retter til 225 kroner. 

Sådan lyder tilbuddet, som mange restauranter inviterer gæsterne til hen over efterårsferien i forbindelse med Dining Week. 

På Restaurant Pilegården i Vig var der torsdag aften mange, der lagde vejen forbi til en udvalgt tre-retters menu.

- Vi har lavet en laksetallerken, som består af en orangemarinerede laks, vores almindelige hjemmerøget laks og så en lakserilette, som er lavet på varmrøget laks, fortæller Helle Jønsson, der er direktør hos Restaurant Pilegården, om den forret gæsterne kan opleve. 

Derudover serverede de en oksefilet med pommes anna og rødvin sauce, og til dessert kunne gæsterne nyde en hjemmelavet æblekage.

Der var laks, oksefilet og en hjemmelavet æblekage på menuen hos Restaurant Pilegården.
Der var laks, oksefilet og en hjemmelavet æblekage på menuen hos Restaurant Pilegården. Foto: Toke Grøndal - TV2 ØST

Bruger det som markedsføring

Gæsterne indtog Restaurant Pilegården af to omgange torsdag aften, men med en kuvertpris på 225 kroner er det ikke for pengenes skyld, at restauranten er en del af Dining Week.

- Vi taber ikke penge på det, men vi tager det som en markedsføring. Vi synes selv, vi er gode til at lave mad, det kan vi se på de gæster, der kommer igen, så vi håber, dem der spiser vores mad i aften synes, det er værd at komme igen, siger Helle Jønsson.

Det virkede i hvert fald til, at gæsterne torsdag aften var tilfredse med menuen. 

- Det har været rigtig lækkert hele vejen igennem, sagde Henrik Snedker fra Holbæk.

Læs også
Første ferie uden restriktioner – museer håber at vinde lidt af det tabte efter sløv sommer
Læs også
Første ferie uden restriktioner – museer håber at vinde lidt af det tabte efter sløv sommer


Der er stadig få billetter at finde til Restaurant Pilegården. Og hvis ikke deres menu lokker er også Suri i Holbæk, Kudskehuset i Jystrup samt Mejerigaarden ved Gedser en del af Dining Week.

Derudover er der også DinnerDays, hvor Surt&Sødt i Nakskov tilbyder en tre-retters til 215 kroner.



Nyhedsoverblik