Tre retter til 225 kroner.
Sådan lyder tilbuddet, som mange restauranter inviterer gæsterne til hen over efterårsferien i forbindelse med Dining Week.
På Restaurant Pilegården i Vig var der torsdag aften mange, der lagde vejen forbi til en udvalgt tre-retters menu.
- Vi har lavet en laksetallerken, som består af en orangemarinerede laks, vores almindelige hjemmerøget laks og så en lakserilette, som er lavet på varmrøget laks, fortæller Helle Jønsson, der er direktør hos Restaurant Pilegården, om den forret gæsterne kan opleve.
Derudover serverede de en oksefilet med pommes anna og rødvin sauce, og til dessert kunne gæsterne nyde en hjemmelavet æblekage.
Bruger det som markedsføring
Gæsterne indtog Restaurant Pilegården af to omgange torsdag aften, men med en kuvertpris på 225 kroner er det ikke for pengenes skyld, at restauranten er en del af Dining Week.
- Vi taber ikke penge på det, men vi tager det som en markedsføring. Vi synes selv, vi er gode til at lave mad, det kan vi se på de gæster, der kommer igen, så vi håber, dem der spiser vores mad i aften synes, det er værd at komme igen, siger Helle Jønsson.
Det virkede i hvert fald til, at gæsterne torsdag aften var tilfredse med menuen.
- Det har været rigtig lækkert hele vejen igennem, sagde Henrik Snedker fra Holbæk.
Der er stadig få billetter at finde til Restaurant Pilegården. Og hvis ikke deres menu lokker er også Suri i Holbæk, Kudskehuset i Jystrup samt Mejerigaarden ved Gedser en del af Dining Week.
Derudover er der også DinnerDays, hvor Surt&Sødt i Nakskov tilbyder en tre-retters til 215 kroner.