Danmarks længste badebro

En flere hundrede meter lang badebro er nu bygget færdig i Odsherred. Den er landets længste og ganske populær blandt områdets mange gæster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den er næsten lige så lang, som øjet rækker.

Den nye badebro ved det populære naturområde Korevlerne i Odsherred er med sine godt 320 meter ikke kun noget af en gåtur, men også en ny rekord.

-     Det er vi naturligvis stolte af, det hænger godt sammen med, at vi er Danmarks største sommerhusområde, siger Michael Kappendrup Bay, der er fagleder i natur, miljø og trafik i Odsherred Kommune.

Badebroen er netop blevet bygget færdig og det virker allerede som om, at områdets mange gæster tager godt imod den.

-     Det er en flot bro og den giver adgang til det Sejerøbugten og ikke mindst det flotte område her ved Korevlerne, fortæller Michael Kappendrup Bay.

Den gamle badebro bukkede under, da stormen Bodil ramte i december sidste år. Derfor er den nye bro blevet bygget til at modstå lidt af hvert og endda også både frost og nye storme.

-     Der skal være en god badebro, siger faglederen.

Med sine godt 320 meter er Odsherreds nye badebro en ny, dansk rekord. Tidligere lå rekorden ellers i Dragør med en badebro på lidt over 279 meter, men nu er det altså regionen, der snupper førstepladsen.

Odsherred Kommune forventer, at badebroen vil blive brugt hele året rundt.

Den nye badebro har kostet omkring 900.000 kroner at bygge.