Byrådsmedlem død i nat

Efter en dag i politikkens tegn gik det socialdemokratiske byrådsmedlem i Odsherred, Tina Raahage, natten til onsdag bort efter længere tids sygdom.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mens politikere i hele regionen fejrede eller ærgrede sig over resultaterne af kommunalvalget tirsdag, gik en socialdemokrat natten til onsdag bort. Efter længere tids sygdom døde Tina Raahage, der har siddet som næstformand i børne- og uddannelsesudvalget i Odsherred Kommune.

I anledning af dødsfaldet bliver der flaget på halv ved rådhuset og administrationscentrene, og borgmester Thomas Adelskov (S) har sendt følgende mindeord:

Det er med tungt hjerte, at jeg her til morgen har modtaget meddelelse om, at vores byrådskollega og partifælle Tina Raahage (49), efter længere tids sygdom er gået bort i en alt for ung alder.

Både i sit professionelle virke som lærer på Skolen På Fjorden og igennem sit politiske arbejde i byrådet var Tina Raahage optaget af børn og unges trivsel og personlige udvikling. Hendes store engagement kom ikke mindst til udtryk i Tinas enorme arbejdsindsats for at genrejse ungdomsskolen i denne valgperiode. Det er ikke mindst Tinas fortjeneste, som formand for ungdomsskolen, at vi i dag står med et stærkt engageret team af medarbejdere og tilbud i Ung i Odsherred og kommunens to nye ungehuse i Asnæs og Nykøbing.

Tina Raahages var en stor aktiv for den socialdemokratiske byrådsgruppe, hvor hun engagerede sig stærkt i både det politiske arbejde og stillede sit hjem til rådighed for gruppens sociale arrangementer. Tina Raahage vil blive stærkt savnet af såvel den socialdemokratiske gruppe, som sine øvrige kollager i byrådet. Vores tanker og dybe medfølelse går i dag særligt til Tinas mand Torben og hendes to børn, Alexander og Catarina, der har mistet en ægtefælle, mor og fortrolig i en alt for tidlig alder.

Odsherred har mistet en varm og engageret borger.

Æret være Tina Raahages minde"

Thomas Adelskov, borgmester
20. november 2013