¨

Byrådsmedlem død i nat

Foto: TV ØST

Efter en dag i politikkens tegn gik det socialdemokratiske byrådsmedlem i Odsherred, Tina Raahage, natten til onsdag bort efter længere tids sygdom.

Mens politikere i hele regionen fejrede eller ærgrede sig over resultaterne af kommunalvalget tirsdag, gik en socialdemokrat natten til onsdag bort. Efter længere tids sygdom døde Tina Raahage, der har siddet som næstformand i børne- og uddannelsesudvalget i Odsherred Kommune.

I anledning af dødsfaldet bliver der flaget på halv ved rådhuset og administrationscentrene, og borgmester Thomas Adelskov (S) har sendt følgende mindeord:

Det er med tungt hjerte, at jeg her til morgen har modtaget meddelelse om, at vores byrådskollega og partifælle Tina Raahage (49), efter længere tids sygdom er gået bort i en alt for ung alder.

Både i sit professionelle virke som lærer på Skolen På Fjorden og igennem sit politiske arbejde i byrådet var Tina Raahage optaget af børn og unges trivsel og personlige udvikling. Hendes store engagement kom ikke mindst til udtryk i Tinas enorme arbejdsindsats for at genrejse ungdomsskolen i denne valgperiode. Det er ikke mindst Tinas fortjeneste, som formand for ungdomsskolen, at vi i dag står med et stærkt engageret team af medarbejdere og tilbud i Ung i Odsherred og kommunens to nye ungehuse i Asnæs og Nykøbing.

Tina Raahages var en stor aktiv for den socialdemokratiske byrådsgruppe, hvor hun engagerede sig stærkt i både det politiske arbejde og stillede sit hjem til rådighed for gruppens sociale arrangementer. Tina Raahage vil blive stærkt savnet af såvel den socialdemokratiske gruppe, som sine øvrige kollager i byrådet. Vores tanker og dybe medfølelse går i dag særligt til Tinas mand Torben og hendes to børn, Alexander og Catarina, der har mistet en ægtefælle, mor og fortrolig i en alt for tidlig alder.

Odsherred har mistet en varm og engageret borger.

Æret være Tina Raahages minde"

Thomas Adelskov, borgmester
20. november 2013

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App