¨

Busselskab tilbyder at drive færgerute på Kattegat

Foto: TV ØST

Det ser nu ud til, at der alligevel kommer til at sejle færger mellem Ebeltoft og Odden i hverdagene, når Mols-Linien stopper med hverdagssejlads.

Busselskabet Rød Billet er interesseret i at fortsætte færgesejladsen mellem Ebeltoft og Odden, når Mols-Linien til april lukker for færgedriften på ruten på hverdage.

Rød Billets direktør Thomas Hintze driver i forvejen en række lavpris busruter i Danmark, og han kan sagtens se forretningsmuligheder i udvide aktiviteterne til færgesejlads mellem Ebeltoft og Odden.

- Vi har det seneste års tid kigget på mulighederne for færgedrift i Danmark, og Ebeltoft-Odden ser vi som en knudepunkt i Danmark, så det ser vi bestemt som en mulighed, siger Thomas Hintze til DR P4Østjylland.

Erhvervsrådsformand glæder sig

Han er ikke bekymret over, at Mols-Linien lukker færgeforbindelsen på hverdage, fordi ruten ikke er rentabel i dette tidsrum.

- Det kan tænkes, at man skal sejle med andre færger, som er mere økonomiske og har færre passagerer med, og det kan være, man skal sejle på andre tidspunkter, end Mols-Linien gør i øjeblikket, siger Thomas Hintze.

Formanden for Djurslands Ervhervsråd Ole Sørensen hilser initiativet velkommen.

- Det er glædeligt, at der er andre aktører på banen. Jeg synes, at Mols-Linien har vist, at de ikke er interesseret i at fastholde færgetrafik på Ebeltoft-Odden forbindelsen, siger han til DR P4 Østjylland.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App