Borgermøde i Odsherred: Det er super fedt, at de spørger deres vælgere

Politikerne i Odsherred Kommune inviterede i dag borgerne til at komme med deres synspunkter til det nye budget for 2018.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Byrådspolitikerne i Odsherred inviterede i dag borgerne til at komme med deres forslag til, hvor man kan spare i kommunen.

Men er det borgernes opgave? 

- Hvis de kommer og spørger borgerne: "Hvad synes du, der mangler i din kommune?", så synes jeg, det er rigtig fedt. Det er super fedt, at de spørger deres vælgere, hvad der mangler i dagligdagen, siger Debbie Sørensen, der er mødt op til dagens møde.

Er det valgkamp? 

quote Det kan ikke undgåes, at der er lidt valg i det

Debbie Sørensen

Debbie Sørensen er ikke blind for, at det måske godt kan lugte lidt af kommunalvalg.

- Det er klart, at det er mange nye, kommende kandidater og de siddende byrådsmedlemmer, der snakker med borgerne. Så det kan ikke undgåes, at der er lidt valg i det, siger hun. 

Men det afviser borgmester, Thomas Adelskov. 

- Alle partierne er her jo, og som du også kan se, der er jo ikke valgplakater, der er ikke valgmateriale ude på bordene. Det her er byrådsmedlemmerne, der skal danne et nyt budget, som kommunen skal arbejde efter i 2018, som nu har muligheden for at møde borgerne, som kan komme og fortælle, hvad de synes, vi skal prioritere lidt mere af, siger han til TV ØST.

quote Der er jo ikke valgplakater, der er ikke valgmateriale ude på bordene

Thomas Adelskov, borgmester i Odsherred

Glæder sig til at åbne forslagskassen

Der har endnu ikke været nogle overraskelser blandt forslagene for borgmester, Thomas Adelskov. Forslagene har været alt fra mere grøn omstilling, mere alternative boformer, til ældrepleje og skoleområdet. 

- Men jeg glæder mig til at åbne forslagskassen, så kan det være der dukker noget op der, siger borgmesteren.

- Der er masser af steder, hvor borgerne har synspunkter om, hvad vi kunne gøre noget mere af og også nogle steder, hvor vi kunne gøre noget mindre.