Beyoncé og Jay-Z-fans får deres egen færge

Molslinjen indsætter en ekstrafærge fra Odden mod Aarhus, når Beyoncé og Jay-Z gæster Danmark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når et af verdens mest kendte musikerpar Beyonce og JAY-Z optræder ved en fælleskoncert i Telia Parken, så kan der komme tryk på den offentlige trafik frem og tilbage mellem København

Derfor indsætter Molslinjen en ekstrafærge, som vil sejle fra Odden mod Aarhus den 24. juni klokken 01.15 for at give jyderne en chance for at komme hjem efter koncerten.

Det oplyser Molslinjen A/S i en pressemeddelelse.

quote Det er altid sjovt at sejle koncertgæster hjem efter de helt store begivenheder

Jesper Skovgaard, kommerciel direktør hos Molslinjen A/S

- I Molslinjen har vi en tradition for at sætte færger ind, når der er store kulturbegivenheder i enten København eller Aarhus. Det plejer at være populært at tage færgen i stedet for at køre hele vejen hjem, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Forsøger at tilpasse afgangstidspunktet

Beyonce og JAY-Z kalder deres tour for Jay-Z and Beyoncé Otr II, og København er en af 15 europæiske byer, som får besøg af verdens mest berømte musikalske ægtepar. 

- Det er altid sjovt at sejle koncertgæster hjem efter de helt store begivenheder. Det plejer at være en færge fyldt med godt humør og glade mennesker, som lige har delt en god oplevelse, siger Jesper Skovgaard.

Koncerten forventes afsluttet klokken 23.15. Men skulle ægteparret give ekstra mange ekstranumre, vil Molslinjens kaptajn på hurtigfærgen forsøge at tilpasse afgangstidspunktet bedst muligt.