Beboere om skudepisode i sommerhusområde: Vi troede, nogen var ved at optage en film

​En 42-årig mand mistede mandag livet af sine sår, efter han blev fundet skudt et stort sommerhusområde i Odsherred. Naboerne er chokerede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Beboerne har stadig svært ved at forstå, at en 42-årig mand har mistet livet efter en skudepisode i det store sommerhusområde Veddinge Bakker i Odsherred.

- Der er fuldstændig surrealistisk. Vi troede faktisk, der var nogen, som var i gang med at optage en film. Men efterhånden kunne vi læse, at sådan var det ikke, siger Annette Pedersen, formand for Grundejerforeningen Veddinge Bakker i Odsherred, til TV ØST.

Opgør i det lokale kriminelle miljø

Den 42-årige blev søndag middag fundet af en kvinde i et fritidshus i området. Han var blevet skudt.

quote Der er fuldstændig surrealistisk. Vi troede faktisk, der var nogen, som var i gang med at optage en film

Annette Pedersen, formand for Grundejerforeningen Veddinge Bakker

Politiet kan stadig ikke sige meget om omstændighederne til skyderiet. De formoder dog, at der er tale om et opgør i det lokale kriminelle miljø.

- Vi har talt om, at når man bor heroppe, så boede man i fred og ro. Her ville der ikke ske noget. Men det gør der åbenbart, siger Annette Pedersen og tilføjer:

- Der er mange, som har ringet til os og chokerede.  

Frygter at bevæge sig rundt i området

Hendes mand, Walther Pedersen, er også overrasket over, at der kunne finde et skyderi sted i sommerhusområdet.

- Det er et stille område, hvor der ikke plejer at ske noget. Det er normalt noget, som man ser sker inde i København, siger Walther Pedersen om skyderiet.

Efter skudepisoden er parret begyndt at tænke over, om det stadig er sikkert at gå rundt i område. Alligevel turde godt gå en tur med hunden mandag eftermiddag.

quote Vi skal leve videre, selvom der er en, som er blevet skudt

Walther Pedersen

- Vi skal leve videre, selvom der er en, som er blevet skudt heroppe, siger Walther Pedersen.

Politiet efterlyser vidner

Politiet oplyser, at de er meget interesserede i at høre fra vidner, der har bemærket biler eller personer i området lørdag sidst på dagen og ud på aftenen.

Også personer, der har set biler i området i løbet af søndagen må meget gerne kontakte politiet.

De understreger, at i en sag så alvorlig som denne er ingen henvendelse for lille. De vil meget gerne høre fra alle, der har set et eller andet i området -  også noget, som man måske selv mener ikke er noget som helst.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.