Alvorligt trafikuheld spærrer travl hovedvej - lægehelikopter tilkaldt

Trafikanter opfordres til at give plads til redningsarbejdet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et trafikuheld spærrer lige nu Kirkeåsvejen ved Gudmindrup. Landevejen er spærret i begge retninger, og en lægehelikopter er blevet tilkaldt.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Der er ifølge politiet tale om et alvorligt færdselsuheld, hvor to trafikanter er kørt frontalt sammen, mellem Lyngvej og Strandvej. Derfor opfordres trafikanter til at give plads til redningsarbejdet og i stedet køre via Højby.

Her fandt redningsmandskabet en person, der sad fastklemt i det ene køretøj, mens den anden selv kunne komme ud af bilen.

Meldingen om uheldet indløb klokken 09.39, hvorefter både politi og redningskøretøjer straks rykkede ud til stedet. Her fandt redningsmandskabet en person, der sad fastklemt i det ene køretøj, mens den anden selv kunne komme ud af bilen.

- På stedet vurderede sundhedspersonalet, at der skulle tilkaldes en lægehelikopter til den person, der sad fastklemt i bilen, så personen kan tilses nærmere, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger om parterne i færdselsuheldet eller de nærmere omstændigheder.

Bilister på strækningen skal ifølge politiet forvente en forlænget rejsetid på cirka 20 minutter, mens oprydningsarbejdet pågår.