Affald i sommerhuskommune fjernes fra tirsdag

Ifølge Odsherred Kommune skyldes udfordringerne mandskabsproblemer hos det ansvarlige firma.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den seneste uge har det flydt med glas og papir i Odsherred Kommune. Årsagen er, at de kuber, hvor borgere og turister normalt smider glas og papir ud ikke er blevet tømt.

Nu skriver Odsherred Kommune på deres Facebook-side, at årsagen til problemet er fundet og skyldes, at entreprenøren, som skulle sørge for at tingene blev fjernet, blandt andet har manglet mandskab til at få tømt kuberne.

- Det er jo mislighold af kontrakten, lyder det fra Kirsten Gyalokay, der er centerchef for Miljø og Teknik i Odsherred Kommune.

Virksomheden, der står bag har nu fundet en løsning på problemet. 

Derfor vil tømning af kuberne begynde tirsdag den 3. august, hvor det til at begynde med vil være de mest kritiske områder, der først vil blive ryddet.

- Nogle af medarbejderne har været i kontakt med firmaet i dag, og det forlyder, at de med ekstra mandskab og maskiner vil gå i gang onsdag, siger Kirsten Gyalokay.

Firmaet har lovet kommunen, at al affald vil være fjernet i slutningen af ugen. Skulle man mod forventning ikke være fri for affald i løbet af weekenden, skal man tage kontakt til affaldsteamet på affald@odsherred.dk.  

Her kan du se indslaget, hvor flaskeproblemerne generer flere borgere i Odsherred