8-årig skræmte tyve væk

En flok tyveknægte blev tilsyneladende noget overraskede over, at en 8-årig dreng var hjemme, da de begik indbrud i hans og familiens hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 8-årig dreng jog torsdag eftermiddag en flok tyve på porten, da de begik indbrud i hans og familiens hjem i Digterparken i Nykøbing Sjælland.

Den 8-årige og en ældre søskende var lige kommet hjem fra skole og sad og så tv på et værelse, da tyveknægtene brød ind ad et vindue i huset. På et tidspunkt går den 8-årige dreng tilfældigvis ud af værelset og møder en af gerningsmændene, som sammen med i hvert fald 2 - måske 3 andre skynder sig ud af havedøren.

Det viser sig, at de allerede har nået at rode skabe og skuffer igennem i samtlige rum i huset, og at der er stjålet 1 guldhalskæde samt nogle mønter.

Tip politiet

Drengen har kun kunnet forklare til politiet, at gerningsmændene bar mørkt eller sort tøj, men politiet håber alligevel, at nogen kan have set noget.

- Det kan være, at nogen har lagt mærke til en flok komme susende ud fra adressen og være forpustede. Det tiltrækker alligevel lidt opmærksomhed, så hvis nogen har set noget, må de gerne tippe os, siger MArtin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands politi.

Politiet kan træffes på telefon 114.