35-årig mand sigtet for grov vold – jalousi kan være motiv

Fem mænd skulle have overfaldet en 38-årig mand på en adresse i Vig lørdag aften. Mandag er en 35-årig mand i grundlovsforhør sigtet for grov vold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdatering
Den 35-årige mand fra Nykøbing Sjælland blev ved grundlovsforhøret klokken 10.30 i Retten i Holbæk i går mandag varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 6. april 2021. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning, hvor politiet nu skal arbejde med at identificere de øvrige mistænkte, der er involveret i sagen.

En 35-årig mand fremstilles mandag i grundlovsforhør, hvor han er sigtet for at have begået grov vold mod en 38-årig mand.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Den 38-årige mand fra Odsherred blev lørdag aften tildelt slag og spark mod hoved og krop og blev truet med et skydevåben på en adresse i Vig omkring klokken 22.20. Nogle timer senere anmeldte den 38-årige mand overfaldet til politiet, som forklarede, at han var blevet overfaldet af fem mænd. 

Det tyder på jalousi

Søndag eftermiddag klokken 16.30 lykkedes det politiet at finde frem til en 35-årig mand, som blev anholdt efter ransagninger af flere adresser i Nykøbing Sjælland.

Ifølge politiets oplysninger tyder det på, at motivet for overfaldet er jalousi. Samtidig efterforskes sagen stadig, da der ifølge den 38-årige mand var flere mænd, der overfaldt ham.

Grundlovsforhøret foregår i Retten i Holbæk, hvor anklagemyndigheden vil begære om lukkede døre af hensyn til efterforskningen. De vil dog gå efter at få den 35-årige mand varetægtsfængslet.

Politiet har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt. 

RETTELSE:
Clock16. mar 2021, kl. 06:33
Ved en fejl blev der mandag sidst på eftermiddagen tilføjet informationer i denne artikel, som hører til en anden krimisag om et knivstikkeri. Oplysningerne om knivstikkeriet er nu fjernet. TV2 ØST beklager fejlen.