26-årig løsladt i drabsag fra Asnæs

En 26-årig mand er atter på fri fod, efter at have været varetægtsfængslet i en drabssag fra Asnæs, hvor en 33-årig mand mistede livet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet løslader nu en 26-årig mand i drabssagen fra Asnæs, hvor en 33-årig mand forrige weekend blev stukket ned på Cafe Germo. Det skriver Nordvestnyt på sn.dk.

Manden blev varetægtsfængslet søndag den 5. oktober, men er altså blevet løsladt igen.

- Det er en juridisk beslutning, og vi mener ikke, at der er behov for at tilbageholde ham yderligere, siger politikommissær, Ove Pedersen, der leder efterforskningen.

Mistænkt fængslet i 4 uger

Drabet skete i forbindelse med et slagsmål på værtshuset og endte altså med, at den 33-årige blev dræbt natten til lørdag den 4. oktober. Den 26-årige blev anholdt sammen med en 19-årig kvinde og en 28-årig mand, der dog blev løsladt igen, mens den 26-årige blev varetægtsfængslet. Selv om han nu er på fri fod, er han stadig sigtet for grov vold.

Mandagen efter drabet fandt politiet den mand, som mistænkes for at have ført kniven, da den 33-årige blev dræbt. Han gemte sig i et kolonihavehus i Roskilde og blev dagen efter varetægtsfængslet i 4 uger. Han nægter sig skyldig i drab, men erkender at have udøvet grov vold mod den nu afdøde.

Sagen førte i sidste uge til, at politiet spærrede Holbækmotorvejen af i flere timer i et forsøg på at finde mordvåbnet. Det lykkedes imidlertid ikke.