25-årig anholdt for drabet i Asnæs

Politiet har mandag eftermiddag anholdt en 25-årig mand. De sigter ham for drabet på en 33-årig mand natten til lørdag i Asnæs.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Siden natten til lørdag har politiet ledt efter den mand, der med knivstik dræbte en 33-årig mand i Asnæs. Mandag eftermiddag kan politiet oplyse, at det har anholdt en 25-årig mand i et kolonihavehus i Roskilde. Den anholdte er fra København, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde tirsdag.

Knivstikkeriet fandt sted foran Café Germo på Rådhusvej i Asnæs. Politiet modtog kort før klokken 2 natten til lørdag en anmeldelse om, at et skænderi mellem 2 personer havde udviklet sig til et slagsmål mellem to grupper af gæster.

Ud over den 33-årige mand, som blev dræbt, blev en 38-årig mand stukket overfladisk med en kniv i ryggen. Han blev behandlet på skadestuen og sendt hjem igen.

Læs også: Politiet leder efter drabsmand.  

Lørdag anholdt politiet 3 personer og sigtede dem for drab eller medvirken til drab. Senere måtte politiet dog lade 2 af de anholdte gå, og kunne kun varetægtsfængsle én. Det drejer sig om en 26-årig mand fra Asnæs-området. Han sigtes nu for grov vold mod den 38-årige mand, der også var til stede, da slagsmålet fandt sted natten til lørdag.