19-årig mand varetægtsfængslet for drab på medarbejder på bosted

Torsdag eftermiddag er en 19-årig mand blevet varetægtsfængslet og sigtet for drabet på en 29-årig medarbejder på et bosted i Fårevejle.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 19-årig mand er torsdag eftermiddag ved et grundlovsforhør i Retten i Holbæk blevet varetægtsfængslet i surrogat til den 26. januar 2021.

Det har en dommer ved Retten i Holbæk afgjort, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Manden er sigtet for drab på den 29-årige medarbejder, som blev stukket flere gange med kniv onsdag eftermiddag foran et bosted i Fårevejle og senere afgik ved døden på Holbæk Sygehus.

Politiet var til stede ved bostedet onsdag aften med hunde.
Politiet var til stede ved bostedet onsdag aften med hunde. Foto: Michael Johannessen

Blev stukket flere gange

Politiet blev tilkaldt til stedet onsdag eftermiddag klokken 15:11 foran bostedet Ørbækskilde på Riisvej.

- Vi får en melding om, at en mand bliver fundet livløs på Riisvej oppe ved det her opholdssted. I første omgang tror vi faktisk, at der er tale om en person, der er blevet påkørt, men da ambulancen kommer frem, bliver det konstateret, at han har været udsat for knivstik. Derfra kører politiet frem og kort tid efter bliver den 19-årige mand anholdt, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, til TV2 ØST.

- Da vi kommer frem, er ambulancepersonalet i gang med at yde livredende førstehjælp på en mand, som er livløs og som ligger på gaden på Riisvej 18. Han bliver fløjet med helikopter til behandling på sygehuset, men bliver erklæret død på sygehuset.

drab bosted
Foto: Michael Johannessen

Den 29-årig medarbejder blev stukket flere gange.

- Der har været et retslægeligt ligsyn i dag, som fastslår, at der er tale om flere knivstik. Den afdøde skal endelig obduceres, hvorved man kan fastslå hvor mange knivstik, der er tale om, siger  Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har foretaget en grunding afhøring af de personer, der var til stede i forbindelse med, at det skete. Der har været rets tekniske undersøgelser på stedet derude. Kriminalteknikere har undersøgt gerningsstedet, og det er blevet afsøgt grundigt med hunde.