17 meter høj rutsjebane revet over af stormen

Også Sommerland Sjælland har sår at slikke oven på mandagens storm, der rev træer, skilte og ikke mindst den 17 meter høje rutsjebane over.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det gjorde ondt i hjertet, da nogle af medarbejderne i Sommerland Sjælland i Odsherred tirsdag tog en rundtur i forlystelsesparken for at se, hvad mandagens storm havde ført med sig.

- Det var godt nok en torn i øjet at se skaderne. Det var ikke noget kønt syn, siger Lone Havmand, der er kommunikationschef i Sommerland Sjælland.

Et vartegn

Gårsdagens rundtur bød på flækkede træer, ødelagte skilte, et telt hvor taget er væk, og så er sommerlandets 17 meter høje rutsjebane blevet revet over.

- Den er et vartegn for os. Det er i hvert fald ofte den, som folk kender os på, og det gjorde helt klart ondt på os at se, at den var blevet ødelagt, siger hun.

Uforudsete ugifter

Udgifterne til stormskaderne er endnu ikke klarlagt, men det er sikkert, at rutsjebanen ikke er dækket af forsikringen.

- Nej, det er den ikke, så vi må se, hvad det løber op i. Uanset hvad prisen bliver, så er det penge, vi ikke havde regnet med at skulle bruge på den slags ting, og vil ville da hellere have kunnet bruge dem fremadrettet i stedte for at lappe på tingene, siger Lone Havmand, der sammen med kollegerne dog stadig har en del at glæde sig over.

Sommerland Sjælland har gjort sommerens solskinstimer op i antallet af besøgende, og de knap 145.000 gæster i sæson 2013 er det højeste antal i mere end 10 år.