13-årig blev hentet af voksen chatven

Den 13-årige pige fra Odsherred, der var eftersøgt af politiet, boede hos en voksen chat-ven. Hun blev lørdag hentet af den midaldrende mand, som hun havde mødt på internettet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mens politiet i to døgn efterforskede den 13-åriges forsvinden, gemte hun sig hjemme hos manden i Odense.

Først mandag morgen blev han angiveligt opmærksom på efterlysningen og fortalte politiet, at pigen var på hans adresse. De to havde mødt hinanden gennem et chat-forum på internettet,  skriver politiken.dk

Ifølge kriminalassistent Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi er der i løbet af de to dage og nætter, hvor pigen opholdt sig på mandens bopæl, ikke foregået noget kriminelt. Derfor betragter politiet nu sagen som afsluttet.

- Der har formentlig været tale om teenagevanskeligheder. Vi har ikke belæg for at sige, at hun har været udsat for noget som helst. Det er bekymrende, at hun er mødtes med en voksen mand, hun har chattet med, men det kan vi ikke gøre noget ved, siger Carsten Andersen.

Politiet mener ikke, det er ulovligt, at den midaldrende mand har hentet en mindreårig pige uden forældrenes viden.

- Han er kørt til Sjælland og har hentet pigen, men hvis han har en fornemmelse af, at der ikke er noget galt, så er det ikke i strid med loven, siger Carsten Andersen.