¨

Staten køber, men venter med prisen

Foto: TV ØST

Et stort antal offentlige anlægsopgaver giver længere sagsbehandlingstider, og det betyder, at folk, der ved, at de skal sælge, ikke kender prisen på deres hus.

Marianne og Jørgen Elholm ved, at deres gård ved Rødbyhavn er solgt, for staten har brug for den for at kunne bygge Femern Bælt-forbindelsen. Men de 2 ved ikke, hvilken pris de får for slægtsgården, for det trækker ud med en kendelse fra ekspropriationskommissionen, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Ekspropriationskommissionens formand, Henrik Hansen, medgiver, at et stort antal offentlige anlægsopgaver betyder længere sagsbehandlingstider.

Kan trække yderligere ud

Og når der endelig kommer en kendelse fra ekspropriationskommissionen, kan det blive endnu mere frustrerende for familien Elholm. Hvis enten Femern A/S eller Marianne og Jørgen Elholm er utilfredse med taksationskommissionens kendelse, er det ikke godt at vide, hvornår næste instans kan tage sig af sagen. Formanden for statens taksationskommission er nemlig trådt tilbage - og der er ikke udnævnt en ny. Og uden formand kan taksationskommissionen ikke arbejde.

Læs mere på http://folketidende.dk/artikel/268745.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App