Femern-graveri går ud over Søren Larsens tv-signal og internet

Søren Larsen er godt træt af det gravearbejde, Femern A/S får udført på Lolland for tiden. 6 gange på halvanden uge er hans bredbåndskabel blevet gravet over.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I mandags skete det igen: Søren Larsens bredbåndsforbindelse, tv-signal og ip-telefoni fungerede pludselig ikke.

- Det er også sket i forrige uge og i sidste uge, fortæller husejeren fra Rødbyhavn.

Faktisk har han ringet 6 gange på halvanden uge til TDC for at få det repareret.

Kabel graves over

Han er sikker på, at det skyldes det gravearbejde, der foregår for enden af hans indkørsel - ude på Gammel Badevej.

 - Det, der sker, det er, at man kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen, og så er det gravet over igen. De forskellige er på det tidspunkt så taget hjem og holder fyraften, så de eneste, jeg kan overfuse, det er TDC, fortæller han. 

HGraver for Femern

For tiden er det entreprenørfirmaet Barslund, der graver ude på Gammel Badevej.

Det - og andre underentreprenører - udfører gravearbejde for Femern A/S i forbindelse med jernbaneudvidelsen mellem Femern og Ringsted.

TDC bekræfter Søren Larsens antagelse: de telekabler, der sikrer Søren Larsen hans bredbåndsforbindelse og såkaldte HomeTrio-pakke, er blevet gravet over 6 gange på meget kort tid.

Her ser man gerne, at entreprenørerne snart får styr på deres gravkøer, så TDC ikke skal sende reperatører ud til Gammel Badevej hele tiden.

Femern A/S erkender

Hos Femern A/S beklager de uheldene.

- Vores entreprenører har fået en påtale for at have gjort det her, sådan så vi kan være sikker på, at han er mere opmærksom, når han graver fremover. Og så vil jeg sige, at som et plaster på såret, så har vi nu tilbudt ejeren på Gammel Badevej, at vi etablerer en mobilforbindelse, så han ikke risikerer at miste internetforbindelsen hele tiden.

Men jeg tror egentlig, at Søren Larsen er interesseret i at få sin bredbåndsforbindels igen. Der er jo også tv-signal i. Men kan I så garantere, at det ikke sker igen?

- Man kan jo aldrig give nogle garantier, men vi kan garantere, at vi gør, alt hvad vi kan for at tage hånd om den her slags situationer.