Storebæltsbroen åben igen

Endnu en lastbiltrailer er torsdag væltet på Storebæltsbroen, som ligesom i eftermiddag måtte lukke for trafik i vestgående retning. Broen åbnede igen kl. 20.30

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

OPDATERET: Storebæltsbroen er torsdag aften klokken 20.30 åbnet igen.

Broen blev torsdag klokken 19 lukket igen. Det skete også tidligere på dagen, og årsagen her til aften var igen en væltet lastbiltrailer.

- Den er væltet midt på højbroen og ligger på tværs af vejbanen, så der er totalt lukket for al færdsel i vestgående retning, lød det fra vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Stefan Jensen.

Lukket mindst 1 time

Han gættede på, at det var vinden, der havde væltet traileren omkuld, ligesom det var årsagen tidligere på dagen. Uheldet skete ved 17-tiden, men her var traileren kun væltet halvvejs omkuld, og et nyt vindpust rettede den op igen, så broen kun var lukket i en halv time. Her til aften så det ud til, at det kom til at tage noget længere tid, før broen igen var farbar i retning mod Fyn.

- Det er svært at sige, hvor lang tid, der går, før der er ryddet op, men det kommer i hvert fald til at tage 1 time, sagde vagtchefen ved 19.15-tiden. 

På grund,af kraftig blæst fraråder hjemmesiden storebaelt.dk kørsel med vindfølsomme køretøjer. Varslen forventes ophævet klokken 00.00.