Glemte penge i hæveautomat: Bank efterlyser uheldige kunder

To uheldige kunder har hævet kontanter i pengeautomaten i Møns Bank i Bogø By, men glemte at tage pengene med. Derfor efterlyser banken nu kunderne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Møns Bank på Bogø efterlyser nu to uheldige kunder, som har hævet kontanter i bankens automat, men som så har glemt at tage pengene med sig. Begge gange er pengene hævet i bankens automat i Bogø By og begge gange har venlige borgere indleveret de glemte kontanter til banken. 

- Senest har vi fået besøg af den lokale buschauffør, Torben Hansen, Fanefjord, som indleverede et beløb hos os, som han opdagede i automaten. Og for 14 dage siden sad der endnu en stak sedler i automatens udbetalingslem, da vi mødte ind, fortæller Lisbet Jensen fra Møns Bank

Transaktionerne kan desværre ikke spores tilbage til de rette kunder, men banken har videooptagelser af de uheldige.

- Vi opfordrer de uheldige til at komme ind i banken, så vi kan sammenholde historierne og udbetale beløbene til de rette ejermænd, siger Lisbet Jensen.

Det er ikke sædvane, at bankerne efterlyser uheldige kunder på denne måde, skriver banken i pressemeddelelse. 

- Den normale procedure er, at man lader pengene gå på en difference-konto, men Møns Bank er en lokalbank, og vi strækker os altid langt for at give den bedste service, slutter Lisbet Jensen.

Billederne øverst i artiklen stammer fra bankens overvågningskamera.