Midt- og Vestsjællands politi det seneste døgn

Politiet i Midt- og Vestsjællands politikreds har haft et døgn præget af tyveri og indbrud og to stjålne biler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Tyveri fra varebil - Kalundborg

Onsdag kl. 07.40 modtog politiet en anmeldelse om tyveri fra varebil på Kalundborgvej i Svebølle, sket i perioden fra tirsdag aften klokken 20 til onsdag morgen klokken 05.15. Siderude var smadret og fra bilen var der stjålet en GPS af mærket Silva.

Tyveri af trailer - Stevns

Onsdag kl. 09.21 blev der anmeldt, at en trailer var stjålet fra indkørsel på Brinken i Strøby Egede. Traileren er forsvundet mellem tirsdag klokken 18 og onsdag morgen klokken 6.

Indbrud i udhus - Ringsted

Onsdag formiddag klokken 10.25 modtog politiet en anmeldelse om indbrud på Egerupvej i Bringstrup ved Ringsted, begået natten til tirsdag. Hængelås var brudt op, og der var stjålet værktøj.

Indbrud i fritidshus - Odsherred

Onsdag formiddag kl. 11.40 blev et indbrud i et fritidshus på Poppelhegnet i Lumsås anmeldt. Det er sket mellem den 27. februar og den 3. marts. Vinduer til både anneks og fritidshus var brudt op, men umiddelbart var der ikke tegn på, at noget var stjålet.

Hærværk - Ringsted

Onsdag kl. 11.52 modtog politiet anmeldelse om hærværk mod et spejderhus på Teglovnsvej i Ringsted. Det formodes, at det er sket mellem den 1. og den 2. marts. To sten var kastet gennem to termoruder. En nabo havde bemærket tre knallertkørere holde bag ved spejderhuset kort før hærværket blev begået.

Brugstyveri - Holbæk

Onsdag efter middag, klokken 13.24 anholdt politiet tre unge mænd:  en 16-årig fra Holbæk, en 17-årig fra Holbæk og en 19-årig fra Regstrup. De blev anholdt for tyveri af en personbil. Den stjålne bil blev set og stoppet på Valdemar Sejrsvej. De tre anholdte blev sigtet for brugstyveri og er efterfølgende blevet løsladt.

Brandundersøgelse - Holbæk

Onsdag kl. 15.48 udbrød der brand i frituregryde på adressen Skovbrynet i Holbæk. Beboeren, en 20-årig kvinde, havde været i gang med madlavning, da frituregryden brød i brand. Det betød, at køkkenet næsten udbrændte. Kvinden kom umiddelbart ikke til skade, men blev kørt til sygehus til observation for røgforgiftning.

Indbrud i villa - Stevns

Onsdag sidst på dagen, kl. 17.02 modtog politiet en anmeldelse om indbrud i nyopført villa på Stevnsvej i Strøby Egede. Det var sket mellem tirsdag og onsdag, og der var brudt ind gennem et vindue. Fra stedet var der stjålet en Miele opvaskemaskine og vaskemaskine, Siemens ovn og glaskeramiske kogeplader, spabad samt diverse værktøj.

Indbrud i villa - Odsherred

Onsdag kl. 19.08 modtog politiet anmeldelse om indbrud på Nygårdsvej i Højby Sjælland. Det var sket mellem klokken 17.50 og 19.05. Et vindue var brudt op, og fra stedet var der fjernet en bærbar computer.

Indbrud i tankstation - Kalundborg

I nat klokken 03.26 fik politiet et opkald om et indbrud hos Shell, Gørlev Landevej i Gørlev Sjælland. En rude i butiksdøren var knust med en sten, hvilket betød, at alarm og røgkanon blev aktiveret. Men alligevel var det lykkes at stjæle cirka 6000 kr. fra en vekselautomat.

Brugstyveri - Holbæk

Senere på natten, klokken 04.10 blev en 29-årig man fra Ølstykke og en 29-årig mand fra Slagelse anholdt for brugstyveri af personbil. En patrulje havde bemærket en personbil, der lå i grøften ved Butterup Byvej i Regstrup. Det viste sig at personbilen var meldt stjålet den 4. marts. De to anholdte var begge uskadt, og vil i løbet af formiddagen blive afhørt.