Nyt program: Danmark Rundt bliver til Sådanmark

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nu får de otte TV 2 regioner deres helt eget magasinprogram med spændende gæster og masser af god stemning. Sådanmark har premiere 16. januar på alle TV 2 regionernes kanaler og sendes mandag-lørdag.

Det nye navn skal afspejle, at der i programmet bliver vist de bedste indslag fra hele Danmark med interessante gæster.

Sådanmark rummer de store og små hverdagshistorier fra hvert eneste hjørne af Danmark. Historier om, hvordan vi danskere lever vores liv, og begivenheder som samler os. Alle fortalt og leveret af de otte TV 2 regioner.

Kendte værter

Henriette Honoré og Annemette Voss er værter på det nye program, og med sig i studiet får de hver dag en ny, gennemgående gæst. Gæsterne kan både være kendte såvel som ukendte.

Det er otte år siden, at Henriette Honoré sidst var foran kameraerne, dengang som vært på Go’ Morgen Danmark. Hun har dog aldrig forladt TV-branchen og har siden arbejdet som redaktionschef på en lang række forskellige programmer.

Annemette Voss blev med ét kendt i hele Danmark, da hun i 2013 vandt DRs Den Store Bagedyst. Siden da har hun blandt andet udgivet flere kogebøger og er i dag en succesfuld blogger og YouTuber.

Sådanmark sendes på TV ØST-kanalen og kan ses klokken 20.25 mandag-lørdag.