Voldsomt hjemmerøveri: Slået ned med drænspade

En 76-årig mand blev slået ned med en drænspade, da en hjemmerøver trængte ind i hans hjem i morges. Røveren stak af i offerets bil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bevæbnet med en drænspade trængte en ca 30-årig mand ind i et privat hjem i Bistrup nær Næstved klokken otte søndag morgen. Husets 76-årige beboer blev slået flere gange på kroppen og i hovedet, men var selv i stand til at tilkalde politiet, efter røveren var stukket af i hans bil.

En ambulance afthentede den forslåede mand, som nu er kørt til Næstved Sygehus. Han er uden for livsfare og vil blive afhørt grundigt af politiet, når lægerne har tilset ham.

Forløbig lader det til, at røveren kun er stukket af med offerets bil, som kort tid efter blev efterlyst i trafikradioen. Desuden er regionens taxaselskaber orienteret om at holde øje med flugtbilen. Det drejer sig om en stålgrå ældre stationcar af mærket Mazda 332 med registringsnummer XC 51 316.

Der er kommet en enkelt henvendelse fra en trafikant, der mener at have set bilen på Korsør Landevej i retning mod Korsør omkring klokken ni, derfor blev Storebæltsbroen overvåget og Fyns politi underrettet.

Politet vil stadig gerne høre fra borgere, som har set flugtbilen.