¨

Voldsom trafikulykke - ung mand erkender at have drukket

Foto: TV ØST

En 67-årig kvinde fra Tappernøje omkom fredag aften i en voldsom trafikulykke. En 22-årig mand erkender at have drukket op mod ulykken.

Ulykken skete ved 20.40 fredag aften i krydset Brøderupvej og Hovedvejen i Tappernøje på Sydsjælland.

Sammenstødet var så kraftigt, at bilen brød i brand ved ulykken, fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- En mandlig bilist kører på Hovedvejen i Tappernøje, og her støder han sammen med en bil, der ikke overholder sin ubetingede vigepligt i et kryds.

- Det er en rimelig voldsom kollision. Den er i hvert fald så voldsom, at den bil, der kører ud foran ham, bliver slynget rundt og ind i et træ og bryder i brand. Bilens kvindelige fører bliver slynget ud og er dræbt på stedet, siger vagtchefen.

Vidner har forklaret, at den unge mand kørte meget stærkt, op mod 180-200 kilometer i timen på en strækning, hvor man højest må køre 70 kilometer i timen.

Den 22-årige mand er uskadt, og han erkendte i et grundlovsforhør i retten i Nykøbing F., at han havde drukket 5-6 øl om eftermiddagen. Han vurderede selv, at han havde kørt 130-140 kilometer i timen. Den 22-årige nægtede sig dog skyldig i uagtsomt mandrab, men blev varetægtsfængslet frem til 10. juli. En afgørelse som han på stedet kærede til Landsretten.

 

02:33 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App