Voldelig konflikt får politiet til at lukke flere rockerklubhuse

En konflikt mellem Bandidos og banden NNV fører til et opholdsforbud på tre adresser her i landsdelen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet indfører et forbud mod at opholde sig på tre adresser i Jyderup, Næstved og Flakkebjerg, hvor personer med tilknytning til rockergruppen Bandidos mødes.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Midt- og Vestsjællands Politi i to pressemeddelelser.

Forbuddet indføres på baggrund af en voldelig konflikt mellem Bandidos og bandegrupperingen NNV. 

Konkret er der tale om adresserne Industriparken 31 i Jyderup, Ringstedgade 229A i Næstved og Flakkebjerg Stationsvej 10B i Flakkebjerg Stationsby. 

Konflikten har den seneste tid især været fremme i hovedstadsområdet og Nordsjælland, hvor der er blevet brugt skydevåben og sprængstoffer, og hvor der er sat ild til en ejendom.

Forbuddet varer fra torsdag klokken 17 og frem til den 11. februar samme tidspunkt.

Vil forhindre at konflikt spreder sig

Der har endnu ikke været voldelige episoder i de to politikredsene, men det er vurderingen, at konflikten kan brede sig, oplyser politiet.

- Da klubhusene er placeret i bebyggede områder, har vi naturligvis fokus på, at naboer og personer, der færdes i området i øvrigt, ikke risikerer at blive uskyldige ofre, siger politidirektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Lene Frank i meddelelsen.

Politiet vil på alle tre adresser patruljere jævnligt for at sikre, at opholdsforbuddet bliver overholdt. Overtrædelser kan give fængselsstraf på op til to år.

Flere andre politikredse landet rundt har torsdag aften også indført samme opholdsforbud rettet mod adresser, hvor Bandidos holder til.