VM i håndbold har skabt øget omsætning

Butikker, restauranter og hoteller har haft ekstra travlt den seneste tid. Flere melder om en øget omsætning i forbindelse med VM i håndbold på mellem ti og femten procent.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De sidste ni dage har Næstved været ramt af håndboldfeber. Byen har haft besøg af håndboldatleter og håndboldfans, og det har især de erhvervsdrivende nydt godt af. Flere butikker melder om en øget omsætning, og VisitSydsjælland-Møn anslår, at de mange tilrejsende tilsammen har lagt omkring 5,2 millioner kroner i byen.

- Vi er ovenud tilfredse, vi havde kun kunne håbe, at den nye arene ville få så god en start, som den har fået, Næstved er kommet på landkortet, og borgerne har kunne vise deres smukke by frem, siger Martin Bender, direktør i VisitSydsjælland-Møn.

Flere arrangementer

Næstved kommune og VisitSydsjælland-Møn vil nu arbejde på at få flere store arrangementer til byen.

- Det er absolut VisitSydsjælland-Møns håb, at vi kan tiltrække flere internationale sportsbegivenheder. Der er en lang række outdoor-aktiviteter, som kan afvikles her i vores destination, og med kommunernes dygtige hjælp, så tror vi absolut, at vi kan være vært for endnu flere gode, internationale begivenheder, fastslår Martin Bender.