¨

Visitationer i Næstved har ikke ført efterforskning videre

Kim Kliver er optimistisk i forhold til efterforskningen af bandekonflikten i Næstved. Foto: TV ØST

Politiet i Næstved har allerede benyttet sig af muligheden for at visitere personer på gaden. Det har dog ikke ført efterforskningen videre endnu.

Onsdag morgen kunne TV ØST fortælle, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi visiterede seks personer i nattens løb i Næstved.

Politiet har nemlig indført en visitationszone i området, efter en konflikt mellem rockerklubberne Bandidos og Satudarah har ført til tre skyderier på 10 dage på åben gade.

Men visitationerne har altså ikke ført efterforskningen videre i forhold til at få anholdt de personer, der står bag skyderierne. Det fortæller politiinspektør Kim Kliver til TV ØST.

- Vi er gået målretter efter personer, der har udvist en adfærd, som kunne være mistænkelig. Men vi har ikke fundet våben i den sammenhæng, og det er det, vi går efter at finde. Så ransagningerne har ikke ført efterforskningen videre indtil videre.

Ser ikke tendens i andre byer

Politiinspektøren er dog stadig optimistisk og føler, at det generelt set går fremad.

- Jeg kan se, at det bevæger sig i den rigtige retning, så jeg er fortrøstningsfuld i forhold til, at vores efterforskningsarbejde også kan føre til anholdelser, siger Kim Kliver.

Politiet arbejder også målrettet med at forhindre, at bandekonflikten spreder sig til de omkringliggende byer.

- Jeg er meget optaget af, at vi agerer på de oplysninger, vi får og ad den vej prøver at forhindre, at bandekonflikten spreder sig til andre byer i vores politikreds.

Her løber visitationszonen:

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App