Vild kørsel forud for uheld: Flugtbilist savnes fortsat

Politiet leder fortsat efter føreren af en bil, der fredag aften forårsagede et alvorligt trafikuheld i Herlufmagle ved Næstved. Han stak af efter uheldet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet leder fortsat efter den bilist, der fredag aften var årsag til et alvorligt færdselsuheld på hovedvejen mellem Næstved og Ringsted ved Herlufmagle.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Manden løb fra stedet til fods efter uheldet, og er ikke siden blevet fundet. Omvendt, så har vi jo hans bil, så vi mener at have en god ide om, hvem det er, siger politiets vagtchef Tom Stysiek til TV ØST.

Kørte meget stærkt forud for uheld

Den eftersøgte bilist kørte i en dyr Audi, og politiet mener, at det var mandens kørsel forud for uheldet, der var årsag til hændelsen.

- Vidner har fortalt os, at han kørte meget stærkt forud for uheldet – og helt sikkert ikke efter forholdene. Han foretog så en overhaling, men den gik galt, og han påkørte den anden bil bagfra. Her blev to personer kvæstet, siger Tom Stysiek.

Værst gik det for en kvinde, der fik brud på ansigtsknoglerne. Hun er dog lørdag morgen udenfor livsfare. En anden passager i den forankørende bil brækkede anklen ved episoden.

- Vi efterforsker selvfølgelig fortsat sagen. Føreren af bilen er en central brik i puslespillet, så vi håber selvfølgelig, at vi snart finder ham – eller at han melder sig selv, siger Tom Stysiek til TV ØST.