Vidne: Det var som en gangster-film

Flere vidner forklarede i dag, hvordan de så to maskerede mænd skyde ind af sideruden på en parkeret bil i Næstved. "Det var urealistisk," lød det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Vi hørte et brag og kiggede ud af vinduet. Og her ser vi så to mænd med hætter skyde fem gange ind af sideruden på en parkeret bil. Det var som at se en gangster-film.

Sådan lyder forklaringen fra et vidne, der gerne vil være anonym i frygt for repressalier. Han overværede både skyderiet og den efterfølgende flugt.

- Efter skuddene er faldet spæner de af sted. En af dem råber 'løb forhelvede!' og så forsvinder de ned ad Brandtsgade. Det var urealistisk, fortæller vidnet, hvis navn er redaktionen bekendt.

Klokken lidt i elleve i går aftes affyrede to hætteklædte mænd seks skud mod en parkeret bil på Indre Vordingborgvej i Næstved.

Anders Zyemontowicz var midt i en fest, da skuddene faldt. Han og en kammerat stod og fik sig en cigaret ud af vinduet.

- Oppe fra vinduet kan vi høre brag og se lysglimt. Så kigger vi ned, og så kommer der bare to maskerede gutter løbende, fortæller han.

Mændene stak af i en endnu uidentificeret bil. Bilens 21-årige fører blev ramt af et projektil i højre hånd og af et strejfskud i højre skulder. Den 20-årige passager slap uskadt.

- Jeg blev lidt chokeret. Det er ikke hver dag, det sker lige foran mig, siger Anders Zyemontowicz.

Politiet vil gerne høre fra folk, der har været vidne til episoden eller har oplysninger, der kan gavne efterforskningen.