¨

Verdensgymnastik med lokal stjerne

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

Onsdag aften kan man se gymnastik i verdensklasse, når DGIs verdenshold kommer til Næstved. Her kan publikum blandt andre opleve Benedikte Knudsen fra Præstø.

Det bliver gymnastik i absolut verdensklasse, når DGI Verdensholdet efter seks måneders verdensturné giver show i Næstved Hallerne onsdag den 20. maj klokken 19.30.

Publikum kan glæde sig til et brag af et gymnastikshow, når DGI Verdensholdet vender hjem efter en turné gennem 11 lande på fire kontinenter. Det skriver DGI i en pressemeddelelse.

Spektakulære spring og kreative koreografier

Onsdag aften gæster det populære hold Næstved Hallerne med showet ORBITA, der byder på en kombination af spektakulære spring, kreative koreografier og en fortryllende fortælling om et fantasiunivers. Det bliver en gymnastisk helhedsoplevelse med Danmarks dygtigste gymnaster krydret med visuelle effekter.

Alle siddepladser til showet har været udsolgt siden starten af foråret, men der er stadig ståpladser i salg. DGI Verdensholdet besøgte også Næstved Hallerne i september på afrejseturnéen, og også her var hallen totalt udsolgt.

Lokal gymnast er klar til hjemmebane

For den 23-årige verdensholdsgymnast Benedikte Capion Knudsen fra Præstø bliver det noget helt specielt at optræde på hjemmebane i Næstved foran familie og venner:

- Det bliver virkelig fedt og mega nervepirrende at optræde i Næstved. Det er så anderledes, når man kender folk blandt publikum. Forventningerne er større, og jeg håber virkelig, folk tager godt imod showet, siger hun.

Kom med bag om rejsen

Før showet er der mulighed for at høre mere om DGI Verdensholdets verdensturné, når Team Manager Torben Nielsen og en verdensholdsgymnast fortæller om de store oplevelser. ‘Bag om rejsen’ finder sted klokken 18.30-19.00, og billetter købes sammen med billetten til showet.

Ståpladser til showet i Næstved Hallerne den 20. maj kan købes på verdensholdet.billetten.dk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App