Vejkaos har sendt ungt par i fogedretten

To veje med samme navn i postdistrikt Næstved har kostet ungt par bøvl og besvær samt tusindvis af kroner. Post Danmark lover nu bedring.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det ene rykkerbrev efter det andet er endt hos Jørgen Kristensen på Enghavevej i Næstved. Hans kæreste er registret hos RKI, og de er blevet truet med fogedretten og Inkasso.

De betaler nemlig ikke deres regninger, selv om de gerne ville.

- Det er svært, når man ikke modtager regningerne, siger Jørgen Kristensen.

Problemet er, at den Enghavevej de bor på ikke er den eneste Enghavevej i Næstved. Tretten kilometer væk i den lille by Lov, ligger også en Enghavevej med samme postnummer.

Før kommunalreformen lå den dog i Fladså kommune, og problemerne var dengang knap så store. Men efter reformen, hvor Fladså blev lagt ind under Næstved, tog problemerne til.

Beboere på de to veje i både Næstved og i Lov har oplevet samme berevkaos som Jørgen Kristensen. Nu er navnet på Enghavevej i Lov dog ændret til Lov Enghavevej. Det har hjulpet en del, men ikke for Jørgen Kristensen, der har henvendt sig til Post Danmark med sit problem men ikke fået svar.

Det får han tilgengæld i dag.

- Vi har indskærpet over for budene, at de skal tjekke brevene bedre, så de ender det rigtige sted, siger distributionschefen for Næstvedområdet, Jens Ole Petersen.