¨

Vandet stiger i nat - Kenneth sikrer sin restaurant ekstra godt

Restauratør Kenneth Oppermann driver restauranten Kanalkroen i Karrebæksminde. Foto: TV ØST

Kenneth Oppermann har taget ved lære af sidste uges stormflod. Han sikrer sin restaurant i Karrebæksminde ekstra godt mod stormen.

Det er kun en uge siden vandet sidst gav problemer for restauratør Kenneth Oppermann, der driver restauranten Kanalkroen i Karrebæksminde.

Nu melder DMI om forhøjet vandstand i Smålandsfarvandet, og derfor har Kenneth Oppermann og hans ansatte gjort hvad de kunne for at sikre Kanalkroen mod oversvømmelse.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er kun en uge siden vandet stod så høj at det oversvømmede Kanalkroen. Foto: TV ØST

- Vi har sat sandsække, og vi har fået lavet nogle ekstra fuger, hvor vi så i sidste uge, der kom vand ind. Det har vi prøvet at udbedre, så vi måske kan holde lidt mere af det ude, fortæller Kenneth Oppermann.

Artiklen fortsætter under grafikken.

Her stiger vandet. Foto: TV 2 Vejret

- Der kommer nogen og holder vagt hele natten, og vi har vådstøvsugere og svabere, siger han.

Vandstigningen natten til onsdag vil ikke blive så voldsom, som efter stormen i sidste uge, og Kenneth Oppermann håber, at han kan åbne sin restaurant i morgen formiddag uden de store problemer.

Artiklen fortsætter under billedet.

Vandet i Smålandsfarvandet stiger med over en meter i nat.  Foto: TV ØST

- Jeg håber på, at vi kan åbne igen til klokken 11.00, men altså sådan som prognoserne er lige nu, så falder vandet først ved 9-10-tiden, så det kan godt blive svært til klokken 11.00 men så må vi håbe, vi holder åbent til aften, siger restauratøren.

Se indslaget om nattens vandstigninger her:

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App