¨

Uro over unges leg med ild

Foto: TV ØST

Politiet blev i går aftes tilkaldt til stranden på Enø, efter at berusede unge igen lavede bål

- Det stod op med meterhøje flammer, og gnisterne føg rundt i luften.

Naboerne til stranden på Enø tilkaldte i går aftes politiet, efter at 15 berusede unge tændte bål på stranden.

- Det startede med at de tømte en affaldsspand, og satte ild til indholdet. Derefter satte de ild til nogle grene. Hvis gnisterne fænger i det tørre græs, så har vi altså balladen, siger en sommerhusejer ved Enø i dag til TV2 Øst.

Han ønsker, ligesom de øvrige sommerhusejere, at være anonym. Sidste år raserede og hærgede unge mennesker området omkring stranden hele sommeren, og konstant måtte sommerhusejerne konstatere, at de unge havde stjålet både havemøbler, hegn og havelåger, som de havde brugt til brændsel. De unge tyraniserede i den grad området, at ingen af sommerhusejerne ønsker at sætte fokus på sig selv, ved at fortælle om hændelserne, som de nu frygter vil gentage sig i år.

Også politiet er trætte af, at det ser ud til at festlighederne igen i år er skudt i gang på stranden på Enø. - Det er vi rigtig trætte af. Det er slet ikke ufarligt, og nu, hvor der er masser af campister på campingpladsen vil det jo være en katastrofe, hvis de brænder hele området af, siger John Andersen, vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i dag til TV2 Øst.

01:52 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App