Unge biltyve på fri fod

To drenge på henholdsvis 13 og 15 år har tre gange i løbet af denne uge stjålet biler. Nu er de igen på fri fod og kan fortsætte deres kriminalitet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var hos autoforhandleren i Fuglebjerg, at de to drenge på 13 og 15 begik ugens første biltyveri. Drengene bliver senere anholt af politiet og den 15-årige sigtet.

Men dagen efter, tirsdag, er drengene på spil igen. De stjæler endnu en bil, denne gang ved Fuglebjerghallen. Politiet jagter drengene med en hastighed på op til 135 km/t.

Det bliver ikke ugens sidste bedrift. Natten til fredag pågriber politiet drengene i forsøg på at stjæle endnu en bil på togstationen i Korsør. Drengene anholdes og løslades igen for tredje gang.

Slagelse kommune oplyser, at den 15-åriges familie er kendt i systemet og at sagsbehandlere i forvejen er tilknyttet familien.

<p>Hvordan kan det lade sig gøre, at to drenge på henholdsvis 13 og 15 år kan blive anholdt for biltyveri TRE gange i løbet af en uge? Og alle tre gange blive løsladt, så de nu er på fri fod igen.