¨

Ukrudtsbrænder årsag til brand ved sygehus

En ukrudtsbrænder var mandag formiddag årsagen til en brand ved Næstved Sygehus. 24 personer blev evakueret på grund af en kemikaliebeholder i nærheden.

Der var mandag formiddag brand ved Næstved Sygehus' kapel. Klokken 11.03 fik politi og brandvæsen anmeldelsen om ilden, der var opstået, fordi der blev brændt ukrudt ved bygningen. Selv om 24 personer blev evakueret, var der ikke tale om nogen voldsom brand, lyder det fra politiet.

- Ifølge de oplysninger, jeg har, er det ikke noget alvorligt eller stort. 24 personer i en bygning tæt på kapellet er blevet evakueret, fordi der var en kemikaliebeholder i nærheden af branden, men der er ikke gået ild i den, og redningsfolkene har styr på den nu, siger Tom Stysiek, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Hos brandvæsnet fortæller indsatsleder Jan Pagter SImonsen, at de brugte omkring halvanden time på stedet. Sygehuspersonalet havde selv slukket flammerne, da brandfolkene kom, så de sørgede i stedet for, at kemikalien blev fjernet og hældt over i en anden beholder. 

Ingen personer er kommet til skade ved branden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App