Udlejere står tilbage med smadret hus

Et ægtepar fra Vordingborg står tilbage med et ødelagt hus, efter at have lejet det ud til en børnefamilie, som blev smidt ud af fogeden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kirsten og Torben Madstrøm fra Vordingborg står tilbage med noget, der mest af alt må minde om en udlejers værste mareridt. Efter at have lejet et hus på Reistrupvej i Næstved ud til en børnefamilie er huset nu ubrugeligt. Det skriver ekstrabladet.dk.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Der lå afføring på køkkenbordet og på gulvtæppet i et af værelserne ovenpå. Klædeskabene var smidt ud i haven. En dør var pillet af og smadret. En radiator flået ud af væggen. I flere af værelserne på førstesalen var alle vægge overmalet med tusch. Stanken var uudholdelig overalt i huset. Ja, jeg tror ikke, der har været gjort rent i al den tid, familien har boet her, siger Kirsten Madstrøm til avisen.

Forsvandt med børnene

Den 47-årige kvinde og hendes børn er blevet smidt ud af lejemålet, fordi hun ikke havde betalt husleje i 7 måneder, men da kongens foged kom for at sætte hende ud, var familien allerede forsvundet.

Nu har Kirsten og Torben Madstrøm hyret et rengøringsselskab til at få styr på huset, men de har ikke den store tiltro til nogensinde at få penge for arbejdet af den fraflyttede lejer, siger de til Ekstra Bladet.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere