Tyve stjal minderne om Tines afdøde mand: Nu er de leveret tilbage

Tirsdag fik Tine Bjørneboe stjålet en computer med helt særlige minder fra hendes afdøde mand. Men nu har tyvene åbenbart fået dårlig samvittighed.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Kære tyv. Hvis du har nogen form for empati, så kom tilbage og stil de ting, du har stjålet i dag fra mig og mine børn. Minder fra mine børns fornyligt afdøde far og min mand. Jeg beder dig!

Sådan skrev Tine Bjørneboe fra Næstved tirsdag i en rørende opdatering på Facebook. Tyve havde nemlig stjålet manden Jacob Rossens to computere, hans GoPro-kamera og børnenes iPads. Dermed stjal de også uerstattelige familieminder, som lå på computerne.

- Kom tilbage med minderne. Det er det vigtigste. De har stjålet det sidste, vi har tilbage af vores elskede far og mand, lød det fra Tine Bjørneboe.

quote Åbenheden har virket! At turde bede om hjælp har virket!

Tine Bjørneboes opdatering på Facebook

Stod i en kasse på trappen

Men noget tyder på, at Tine Bjørneboes hjerteskærende appel er blevet hørt af tyven. I hvert fald gjorde hun sig et overraskende fund, da hun i morges var på vej ud af døren.

- Der stod en kasse på trappen op til huset med de to computere og børnenes iPad og mobil, skriver hun på Faceook.

Spinkelt håb

Da TV ØST talte med Tine Bjørneboe onsdag, var hun godt klar over, at håbet om at få de vigtige minder tilbage var spinkelt.

- Jeg ved godt, det er som at gribe efter et halmstrå, men det kunne jo være. Det er sket før, sagde Tine Bjørneboe.

Og det skete rent faktisk igen - og det skal fejres, skriver Tine Bjørneboe på Facebook.

- Optimismen har virket! Fællesskabet har virket! Åbenheden har virket! At turde bede om hjælp har virket, skriver hun i den glade opdatering.