¨

Trusler mod politiet gav straksdom på 60 dage

Foto: TV ØST

Det kommer til at koste en mand fra Næstved 60 dages fængsel, at han tirsdag ringede til Midt- og Vestsjællands Politi og truede med at skyde alle betjentene.

En mand skal 60 dage i fængsel for at true politiet. Tirsdag ringede han til Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde og truede med, at han ville komme og skyde alle politifolkene, da politiet tidligere havde beslaglagt hans bil. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Kort før klokken 17 blev manden anholdt nær sin bopæl i Næstved. Den anholdte blev blevet præsenteret for en sigtelse for trusler mod offentlig myndighed -  en sigtelse som han erkendte sig skyldig i.

Varetægtsfængslet straks

Onsdag blev den 55-årige mand så fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor manden igen erkendte sig skyldig i at have truet Midt- og Vestsjællands Politis medarbejdere. Han blev idømt en straksdom på 60 dages ubetinget fængsel, som han modtog.

Manden blev varetægtsfængslet efter dommen, hvilket han har kæret, og landsretten skal nu tage stilling, om varetægtsfængslingen kan opretholdes.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App