¨

Tre biler blev flammernes bytte

Foto: TV ØST

Næstved blev igen i nat ramt af en brand, der kan være påsat. Tre biler, havemaskiner og et garageanlæg udbrændte totalt.

 

Branden på Hindbærvej blev opdaget kort efter klokken 03.00 i nat. Næstved Brand og Redning var fremme kort efter, men brandfolkene kunne ikke redde biler og garage.

En af dem, der mistede sin bil i branden, var Dorthe Nielsen.

- Vi har ikke længere noget at køre i. Nu skal vi finde alternativer til mandag. Og så bliver man da utryg. For er det den anden side af vejen eller vores hus næste gang, siger Dorthe Nielsen til TV2 Øst.

Politiet har nu afspærret området. Teknikere skal undersøge brandstedet på mandag for at finde ud af, om branden var påsat.

Næstved har de seneste måneder været ramt af flere påsatte brande. De er typisk startet ved 3-tiden om natten. Både politiet og den lokale beredskabschef advarede for kort siden om, at der kunne være en pyroman på spil i byen.

- På det tidspunkt er der kun meget få vidner på gader og stræder, men vi ønsker stadig borgernes hjælp til at få opklaret brandene generelt i Næstved, men også den seneste brand her, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Kenneth Pedersen.

01:27 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App