Traktor kører ind i bilist: Tredje ulykke i samme vejkryds

Det er tredje gang, at der sker en ulykke i krydset ved Rugkrogvej og Skælskørvej. Denne gang kørte en traktor ind i en bilist.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag morgen kørte en traktor ud foran en bil, da traktoren ifølge politiet overså sin vigepligt i krydset ved Rugkrogvej og Skælskørvej ved Fuglebjerg. Det er tredje gang inden for få måneder, at der sker en ulykke i det farlige kryds.

En traktor havde ubetinget vigepligt i krydset, men kørte ifølge politiet frem og ramte en modkørende bil, så bilisten endte ude i vejkanten. Klokken 07.50 fik politiet meldingen om ulykken.

- Bilen væltede om på taget. Men ingen er kommet til skade. Dog har føreren af bilen fået nogle skrammer, siger vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Tredje ulykke i dødskryds

Det er ikke første gang, at der opstår en ulykke i krydset ved Rugkrogvej og Skælskørvej.

Tilbage i december sidste år døde en 76-årig mand, da en minibus fra Flextrafik overså sin vigepligt, og kørte lige ud foran en bus på Skælskørvej.

Blot syv uger senere gik det galt igen. I januar kørte to biler sammen, da den ene bilist også overså sin vigepligt.

Vejkryds bliver muligvis ændret

I Center for Teknik og Ejendomme i Næstved Kommune har de allerede lagt op til, at man ændrer krydset. Det fortæller Sven Koefoed-Hansen, som er ansvarlig direktør i Center for Teknik og Ejendomme.

Teknikudvalget skal tage stilling til forslaget på tirsdag den 7. februar.