¨

Traktor kører ind i bilist: Tredje ulykke i samme vejkryds

En traktor overså sin vigepligt og kørte ind i bilist i krydset ved Rugkrogvej og Skælskørvej ved Fuglebjerg. Det er tredje gang der sker en ulykke det på få måneder. Foto: Michael Nordborg

En traktor overså sin vigepligt og kørte ind i bilist, så bilen endte i vejkanten i krydset ved Rugkrogvej og Skælskørvej ved Fuglebjerg. Foto: Michael Nordborg

1 af 2

Det er tredje gang, at der sker en ulykke i krydset ved Rugkrogvej og Skælskørvej. Denne gang kørte en traktor ind i en bilist.

Fredag morgen kørte en traktor ud foran en bil, da traktoren ifølge politiet overså sin vigepligt i krydset ved Rugkrogvej og Skælskørvej ved Fuglebjerg. Det er tredje gang inden for få måneder, at der sker en ulykke i det farlige kryds.

En traktor havde ubetinget vigepligt i krydset, men kørte ifølge politiet frem og ramte en modkørende bil, så bilisten endte ude i vejkanten. Klokken 07.50 fik politiet meldingen om ulykken.

- Bilen væltede om på taget. Men ingen er kommet til skade. Dog har føreren af bilen fået nogle skrammer, siger vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Læs også Efter to ulykker: Ændring af vejkryds fremskyndes

Tredje ulykke i dødskryds

Det er ikke første gang, at der opstår en ulykke i krydset ved Rugkrogvej og Skælskørvej.

Tilbage i december sidste år døde en 76-årig mand, da en minibus fra Flextrafik overså sin vigepligt, og kørte lige ud foran en bus på Skælskørvej.

Blot syv uger senere gik det galt igen. I januar kørte to biler sammen, da den ene bilist også overså sin vigepligt.

Læs også Mand i kritisk tilstand efter bus-ulykke ved Fuglebjerg

Vejkryds bliver muligvis ændret

I Center for Teknik og Ejendomme i Næstved Kommune har de allerede lagt op til, at man ændrer krydset. Det fortæller Sven Koefoed-Hansen, som er ansvarlig direktør i Center for Teknik og Ejendomme.

Teknikudvalget skal tage stilling til forslaget på tirsdag den 7. februar. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App