Tiltalte truede mand med grensaks og kamphunde

Tre mænd skal for retten, hvor de er tiltalt for trusler, vold og afpresning mod en mand, der blandt andet blev truet med at få klippet fingrene af med en grensaks.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Retten i Næstved afslutter tirsdag en sag om vold, trusler og afpresning.

Tre mænd er tiltalte i sagen, der begyndte 27. juli i år. Her skal de tre ifølge anklagerne have opsøgt en 43-årig mand på en adresse i Næstved, hvor han blev beordret ud i en bil.

De tre mænd og offeret kørte ud til den ene tiltaltes værksted, hvor de udsatte ham for vold og blandt andet skal have kastet ham over en bils bagklap. Efterfølgende blev han taget med ind i værkstedet, hvor de ifølge anklagerne forsøgte at presse ham til at udlevere registreringsattesten til en bil, som en af de tiltalte tidligere havde solgt til ham, ligesom han ville have ham til at udbetale 15.000 kroner, som han mente, at forurettede skyldte ham.

'Hver finger er 500 kroner værd'

De tiltalte skal også til to kamphunde have sagt 'puds, puds', og de er også anklaget for at have taget en grensaks frem og lagt offerets fingre ind mellem bladene, mens de sagde 'hver finger er 500 kroner værd'. Han skal også være blevet truet med, at de tiltalte ville grave en grav til ham, hvorfra han kunne kigge på, at de 'bankede hans børn' og 'gennemkneppede hans kone'.

De tre tiltalte er henholdsvis 22, 23 og 47 år, mens offeret er en 43-årig mand.

Retssagen mod de tre begyndte fredag i sidste uge og bliver efter planen afsluttet i tirsdag.