Tilflytter: Sjællænderne er mere energiske

I aften i Tilflytterne møder vi Marie Bergstedt Holst, der er flyttet fra Hadsten i Østjylland til Næstved for at leve sin drøm ud om at blive musical-stjerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hun er kun 19 år gammel, men hun har allerede rykket teltpløkkerne op, og har forladt de trykke rammer i Hadsten i Østjylland for at flytte til Næstved.

- Det var drømmen om at starte på Talentskolen i Næstved, der fik Marie Bergstedt Holst til at flytte. Selvom hun ikke har boet i Næstved længe, så føler hun, at hun er havnet det helt rigtige sted.

Sjællænderne, de er mere spontane og de er mere huh-hej, ligesom mig – sådan mega energiske – og der sker noget hele tiden. Jeg tror, jeg kedede mig lidt i Jylland, siger Marie Bergstedt Holst.

- Jeg tror ikke, at jeg er en jyde-pige

Ved siden af Talentskolen går Marie Bergstedt Holst på Næstved Gymnasium, hvor hun er faldet godt til. Men selvom hun er langt hjemmefra, så er hun ikke et sekund i tvivl om, at hun traf den rigtige beslutning.

- Det kan godt være, at jeg bliver. Det vil jeg i hvert fald håbe. Jeg vil gerne blive på Sjælland – jeg tror ikke, jeg er en jyde-pige, siger hun.  

Det er hver mandag, at du kan se Tilflytterne her på TV ØST. Afsnittet med Marie Bergstedt Holst bliver sendt i aften 19.30.