¨

Tidligere Bandidos-præsident tiltales igen i sag om drabsforsøg

Ny sag mod en tidligere rockerpræsident begyndte i Næstved onsdag. Foto: TV ØST

Efter en fejl i anklageskriftet ved en retssag i marts i år, er en tidligere Bandidos-præsident nu igen tiltalt i en sag om drabsforsøg.

En 25-årig mand blev natten til den 13. november 2017 skudt seks gange i sin lejlighed på Østre Ringved i Næstved.

I marts i år blev en 27-årig mand idømt 12 års fængsel for drabsforsøg. Men i forbindelse med retssagen i marts måned blev eks-præsidentens sag afvist på grund af en fejl i anklageskriftet, så derfor skal den nu køre igen. 

Anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har derfor for anden gang rejst tiltale mod den tidligere præsident. Denne gang er han tiltalt for at have tilrettelagt og foranlediget drabsforsøget på den 25-årige mand, der havde tilknytning til grupperingen Satudarah.

Nægter sig skyldig

Ifølge Senioranklager Mariam Khalil, der onsdag afhørte den tiltalte i Retten i Næstved, fastholder manden sin uskyld og ønsker frifindelse i sagen.

Mariam Khalil fortæller også, at Anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi ønsker den tidligere rockerpræsident idømt en længere fængselsstraf for at have foranlediget og tilrettelagt drabsforsøget.

- Den person, der blev dømt for at have skudt, fik 12 år, dømt for drabsforsøg som led i en bandekonflikt. Såfremt den person, der var præsident på det tidspunkt, også dømmes, så vil jeg ikke under den påstand på 12 år, siger Mariam Khalil til TV2 ØST.

Sagen er berammet til i alt fem dage, og det forventes, at der falder dom i sagen den 13. september.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App