Team Fog taber efter drama

Team Fog Næstved leverede et imponerende comeback men måtte til sidst sluge endnu et nederlag mod Bakken Bears i semifinaleserien.

Skarpheden manglede i de sidste par minutter af mandag aftens 2. semifinale i serien mod Bakken Bears. Team Fog Næstved var foran i den 4. og sidste periode, men holdet tabte 71-77 i Arena Næstved.

De store profiler hos Team Fog Næstved var som sædvanligt Caleb Walker, der blev noteret for 22 point, og Cheikh Sane, som hev hele 13 rebounds ind.

Elendig start

Team Fog Næstved begyndte kampen dårligt, og efter 1. periode var hjemmeholdet bagud med 8-22. Men langsomt kom de hvid-blusede bedre med, og 2. periode blev kun tabt med et point, således at Team Fog var bagud med 32-47 halvvejs i kampen. Et svært udgangspunkt inden 2. halvleg.

Men Team Fog Næstved kom flyvende ud til 3. periode, og hjemmeholdet halede godt ind på Bakken Bears ved at vinde perioden med 11 point.

Hjemmeholdet fortsatte de gode takter i 4. periode, og med to minutter tilbage var Team Fog foran med fire point. Desværre var Bakken Bears mest træfsikre til slut, og Bakken Bears er nu foran med 2-0 i kampe i semifinaleserien, hvor der spilles bedst af fem kampe.

Næste kamp er torsdag i Århus, hvor Team Fog skal vinde for at holde liv i håbet om en plads i finalen.

Du kan høre Team Fog Næstved-spilleren Mathias Baks reaktion på nederlaget til venstre i artiklen.